Go to content

Register as a merchant

or

Lapland Outdoor on uudenlainen urheilukauppa ja onnellisten ihmisten liikkellepanija. Me tunnemme välineistön, jotta sinä voit nauttia ulkoilusta täysillä!

Fyysinen sijaintimme on Muoniossa, luonnostaan onnellisten ihmisten kunnassa. Meidän toimistomme on ympäröivässä luonnossa ja tarjoamme palvelumme perinteisestä urheilukaupasta poiketen henkilökohtaisesti palvellen. Meillä on verkkokauppa, jonka tuotteet toimitamme sinulle suoraan haluamaasi osoitteeseen ja sen lisäksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua puhelimitse ja kasvotusten välineviidakkoon. Kerromme tuotteista oman rehellisen mielipiteemme ja arviomme, minkälaiseen käyttöön mikäkin kampe soveltuu.

Koitamme omalta osaltamme tehdä ostamisesta vastuullisempaa ja pyrimme välttämään turhaa tavaroiden eestaas kuljettamista ja turhaa tavaran varastointia. Toivomme jokaisen kauttamme ostetun tavaran päätyvän kovaan käyttöön ja tuovan käyttäjänsä elämään lisää onnellisuutta. Kaupan taustajoukoissa hääräilee aktiivista ulkoilmaelävää itsekin harrastava perhe ja teemme tuotetestaukset ja -vinkkaukset aidoissa tilanteissa ympäri upeaa Tunturi-Lappia.

Kerro tarpeesi ja me etsimme sinulle siihen sopivimmat välineet! Helppoa, eikö!


Customer profile

Onnelliset ulkoilevat ihmiset


Terms

Tarjoamme Johku-pohjaisen myyntikanavan ulkoiluvälineille, -varusteille, -vaatteille sekä ulkoiluun liittyville palveluille. Ehdot sovitaan kaikkien kauppiaiden kansssa erikseen.


Commission: 15%